Sådan finder man en passende powerbank

En powerbank kan være en fordel at være i besiddelse af i mange forskellige tilfælde, da alle typer af devices kan løbe tør for strøm, før man ved af det. Når man er på farten og har en powerbank med sig, vil man være i stand til at kunne lade sin mobil, tablet og lignende op, så man kan fortsætte med at arbejde, se film, læse eller lignende på enheden. Dette kan eksempelvis være, at man benytter enheden på en køretur i bil, bus eller lignende, hvor der ikke er stikkontakter tilgængelige. Det kan også være, at man er på vandretur, ved stranden eller lignende, hvor man har brug for sin mobil, tablet eller lignende, men ikke har en stikkontakt til rådighed. Der findes mange forskellige typer af powerbanks på markedet, og det kan herfor være udfordrende at finde frem til den bedste powerbank.

Batteriets kapacitet og output skal overvejes nøje

Først er det vigtigt at få valgt en god powerbank på baggrund af dens kunnen, hvilket er gældende for kapacitet samt output. Powerbankens kapacitet vil give et billede på, hvor lang tid den kan oplade, mobiltelefoner, tablets og lignende. Så jo større batteri og kapacitet, powerbanken har, jo længere tid vil den være i stand til at oplade, mens den fysisk også oftest vil blive større og tungere i takt med højere kapacitet. Skal powerbanken benyttes til såkaldte nødopladninger, hvor eksempelvis mobilen skal lades op, er det tilstrækkeligt med en kapacitet på omtrent 2.500 mAh.

Outputtet giver en indikation på, hvor hurtigt den enhed, der er tilkoblet powerbanken, bliver ladet op, og ønsker man en nyttefuld og forholdsvis hurtig opladning, bør man vælge powerbanks med et output højere end 2 ampere.

Udseendet kan også være et vigtigt kriterie

Når alle de indre kapaciteter er overvejet, kan man også vælge at overveje powerbankens udseende, hvilket også kan være en vigtig betragtning – især hvis den bliver synlig ofte. Her kan det være en fordel at vælge et design, der stemmer overens med den stil, man har, hvilket især er gældende i forhold til farven. Her kan man også vælge en farve og et design, der stemmer overens med farven på den enhed, der skal lades op, en højtaler i vindueskarmen eller lignende, således den kommer til at passe godt ind.