Fornyelse til vinterens boligindretning

Hver sæson bliver der introduceret nye trends inden for boligindretning. Dette gør sig ikke mindst gældende om vinteren, hvor vi alle gerne vil skabe en hyggelig og rar atmosfære i hjemmet som kontrast til det kolde og ugæstfri vejr udenfor. Du kan for eksempel nemt og enkelt skabe en dejlig og varm stemning i dit hjem ved at ved at pynte med smarte tæpper og puder i sofaen. På den måde bliver der lagt op til hyggestunder, hvor du og dine gæster kan putte jer i bløde tekstiler. På sofabordet kan du friske op med lidt levende lys i flotte lysestager. Det giver en helt fantastisk stemning, som de fleste forbinder med indedørs hygge i den kolde tid. Hold dig endlige ikke tilbage, men tænk gerne i kontraster, når du skal indrette dit hjem. Det giver en helt speciel og unik oplevelse, hvis du tør spille dine fine indretningsartikler ud mod hinanden. Vær modig, for det giver pote.

Bløde tekstiler som kontrast til metaller og lignende

Mange hjem er ofte fyldt med de ting, der er praktiske og bruges dagligt, såsom computere, musikafspillere , mobiltelefoner og andet elektronik. Selvom vi ikke kan undvære disse elektroniske vidundere, behøver vi heller ikke lade dem dem tage magten i hjemmet. Hvis du gerne vil have dem til at stå fremme, kan du med fordel lade dem være et bærende element i din indretning. For at give en modvægt til det lidt kolde og maskuline look, som elektronik generelt har, kan du med fordel tænke i bløde og mere feminine retninger, når resten af rummet til indrettes. Hvis eksempelvis fladsærmen har en central placering i stuen, kan du bruge kæmpe bløde puder i sofaen eller en smart og feminin dug på sofabordet eller spisebordet. Har du eksemplevis trægulve i dit hjem, kan du med fordel tænke gulvtæpper ind i indretningen. De tilfører både varme og charme til dit hjem. Prøv at lægge et af dine tæpper på gulvet i soveværelset. Så vil du straks opdage, at det giver en ny stemning i rummet. Danskernes indretning er ikke ens og heldigvis for det. Derfor kan du roligt prøve dig frem og finde dine favoritter.

Billeder og gardiner til vinterhyggen

En stor del af dit hjem består af vægge. Derfor kan du med fordel tænke både gardiner og billeder ind i din indretning. Billeder er som skabt til at udtrykke din individuelle stil. For de flotte og spændende ting, du vælger at hænge op på væggen, giver virkelig blikfang. Hvis du har talent for det, kan du male dine egne billeder og hænge dem op. Hvis du gerne vil have et kreativt og lidt anderledes stil, men ikke mener, at dine talenter rækker inden for det kreative område, så invester i og Indret med Danmarkskort med byer. En anden måde, at lade din stil komme til udtryk er gennem valget af gardiner. Du kan gå all-in i den feminine stil og vælge romantiske gardiner. Denne stil kan du føre helt igennem, hvis du lader dine møbler, puder og pyntegenstande matche. Men du kan også gå i den anden grøft og vælge persienner eller rullegardiner, hvis du er mere til den minimalistiske stil.