Giv de bedste julegaver ved at shoppe på Cyber Monday og Black Friday

Hvis du godt kan lide at give gode gaver, men måske ikke altid har så nemt ved at finde budgettet til at give de lidt dyre gaver, så er det en oplagt idé at shoppe på en dag som fx Cyber Monday eller Black Friday. Her er der nemlig mulighed for at spare rigtig mange penge, da det er to dage hvor butikkerne virkelig giver den gas med rabatterne. Vi har her lavet en guide til hvordan du bedst muligt kan få købt de bedste gaver til den bedste pris.

Lav en liste over gaver der ikke er inden for dit normale budget

Du skal ganske enkelt starte med at lave en liste over de gaver som du kunne tænke dig at give til jul, men som ikke ligger inden for hvad du normalt giver for. Ved at have en sådan liste parat, så vil du på de to handelsdage, hurtigt kunne finde ud af om nogen af de ting du har lyst til at give som gave, er på tilbud et eller andet sted derude.

Bevæbn dig med tålmodighed

Da mange af de største butikker kører med tidsbestemte tilbud, så er det en god idé at du kan afsætte en del tid til at tjekke siderne for tilbud i løbet af dagen, for at være sikker på du ikke går glip af lige netop den ting du gerne ville give i gave. Typisk kører de fleste med nye tilbud hver time, mens andre bare kører en fast procent på alle varer.

Tjek nettet for virksomheder der kører Black Friday og Cyber Monday

I stedet for selv at skulle ud og finde ud af hvilke butikker der kører tilbud, så er der heldigvis nogen der har lavet et par gode oversigter. På denne hjemmeside, kan du fx få en god oversigt over butikker med Cyber Monday tilbud, hvor du nemt og hurtigt kan filtrere på den kategori du gerne vil købe fra, som fx Elektronik, beauty, sport, Hus og have, mfl.!

I 2016 forventes det at over 50% af alle handelsvirksomheder vil deltage i Black Friday og Cyber Monday tilsammen, så der vil uden tvivl være mulighed for at få råd til de ekstra gode julegaver, hvis man vælger at shoppe dem på disse 2 dage.