Har du købt en knallert? Så husk at forsikre dig ordentligt

Hvad end du har købt en bil, motorcykel, scooter eller en knallert, så er det vigtigt, at du får en god forsikring med i købet, så du er godt dækket, hvis uheldet skulle være ude. Du risikerer nemt at komme i klemme både juridisk og økonomisk, hvis ikke du sørger for at have dine forsikringer i orden.

I Danmark er det lovpligtigt at tegne en ansvarsforsikring, hvis du ejer en knallert. Årsagen til dette er, at du er dækket i forhold til ansvarsskader du måtte forårsage på andre mennesker eller deres ejendele i trafikken. Dog er det vigtigt at skelne imellem en ansvarsforsikring og en ulykkesforsikring. Ansvarsforsikringen dækker nemlig ikke, hvis du selv kommer til skade i trafikken – det gør til gengæld en ulykkesforsikring. Når du køber en knallert er det derfor vigtigt at være dækket ind med begge typer forsikringer, så du ikke behøver bekymre dig, hvis du en dag er uheldig i trafikken. Har du ikke før hørt om NEXT forsikring, så er det på tide du stifter bekendtskab med dem. De tilbyder nemlig alle de vigtigste forsikringer til dig, der ikke vil risikere at stå med håret i postkassen, uanset om det kommer til knallertkørsel eller tyveri af dit køretøj.

Knallertforsikring hos NEXT

NEXT forsikring er en sammensmeltning af to selskaber, der har over 100 års erfaring inden for salg af både forsikringer og it-løsninger. Så selvom det er et forholdsvist nyt selskab, så er de absolut frontløbere inden for fremtiden forsikringer og teknologien omkring. Leder du derfor efter en god forsikring, hvad end det er til knallert, bil, ulykke eller noget helt fjerde, så kan du finde det hos NEXT forsikring. Her bliver du nemlig tilbudt et væld af forskellige forsikringer til konkurrencedygtige og fordelagtige penge. Tegner du en knallertforsikring hos NEXT, så er der desuden ingen selvrisiko. Det betyder, at du ikke selv skal betale noget, hvis du skulle få en ansvarsskade – som man ellers skal ved rigtig mange andre selskaber. Se knallertforsikringer her, hvor du også kan beregne din pris, og stille spørgsmål, hvis du skulle være i tvivl om noget. NEXT gør det nemt og overskueligt for dig at være kunde, og du kan læse om alle betingelser og dækninger på deres hjemmeside. Skynd dig derfor ind på deres side og bliv klogere på dine personlige behov.