Leder du efter den bedste brunch destination? Her er svaret

Uanset om du er til det søde kagebord, friske frugt og grønt eller den komplette store brunchtallerken, så finder du nogle af Danmarks bedste brunchdestinationer i Odense. Odense er et sandt mekka for gastronomi, og her er brunch ingen undtagelse. 

Vi har fundet Odenses mest hyggelige og velsmagende brunchdestination, som du må og skal besøge til din næste brunchaftale. 

Brunch i hjertet af Odense

Odense er ikke kun velkendt for dens kulinariske lækkerier, men også det smukke byliv og karakteristiske hyggelige cafeer. Hvis du gerne vil have idyl, god smag og stemning samlet i en og samme pakke så spis brunch i Odense hos Drewsens

Drewsens er en brunchdestination med dybde og sjæl, som ikke kan sammenlignes med noget andet spisehus i Odense. Drewsens spisehus er lokaliseret i den nyrenoverede gamle bank i Odense centrum, hvilket giver restauranten en helt enestående atmosfære. 

Glæd dig over menuen 

Rammerne er sat for den hyggeligste brunch, når du spiser hos Drewsens, og den gode mad er der selvfølgelig også sørget for. Menuen bugner af lækre morgenretter, hvor der er noget til en hver smag. Du finder de klassiske brunchretter som yoghurt med knas, avokado på friskbagt brød, røræg og pølser. Der er naturligvis også lækkerier til den søde tand som pandekager, croissanter og danske nybagte kanelsnurrer.

Oplev de historiske vingesus

Når du har sammensat dine yndlingsretter og smagt på den friskmalede kaffe, så kan du lade dig betage af de idylliske og historiske omgivelser. Den nyrenoverede bank har bevaret dens charme og smukke design fra fortiden, så du kan nyde din brunch i klassiske og æstetiske omgivelser. Uanset om du skal nyde brunch med venner, familie eller kæresten, så er Drewsens en fantastisk destination med masser af nordisk charme, som du absolut ikke må gå glip af.