Er du klar til vintersæsonen i fodbold?

Det kolde vejr har for alvor lagt sig over Danmark. Det betyder dog ikke, at de danske fodboldklubber går i stå. Mange hold rykker indendørs, men der er stadig masser af træning, der foregår udenfor på de danske kunstbaner. Det kolde vejr kræver, at du har det helt rette udstyr, og det samme gør kunstgræsbanerne. Her i artiklen går vi mere i dybden med det udstyr, du bør have til vintersæsonen.

Tynd hue, vanter & halsedisse

På en rigtig kold dag, er det helt essentielt at have en tynd hue, et par tynde vanter og en halsedisse. Du bør ikke investere i et par dyre vinterhandsker til fodboldbanen. Når du først er varm, kan det nemlig hurtigt blive alt for varmt. Derfor er det par tynde svedtransporterende handsker at foretrække. Det samme gør sig gældende med huen. Den er særlig vigtigt, når du starter opvarmningen. Manger smider huen igen lidt inde i træningen. Du kan altid tage den på igen, hvis det bliver for koldt. En halsedisse er helt uundværlig i vintersæsonen, så den kolde luft ikke står direkte ind på halsen.

Kunstgræsstøvler

Det næste du skal have styr på, er et par støvler beregnet til kunstgræs. Du kan sagtens spille med almindelige støvler, men dit greb i banen bliver meget bedre, hvis du har støvler beregnet til kunstgræs. Særligt hvis du har tendens til at vrikke om, vil du blive glad for et par kunstgræsstøvler. Kunstgræsset slider også rigtig meget på støvlerne, og derfor kan et par almindelige fodboldstøvler hurtigt gå i stykker, hvis du bruger dem for længe på kunstgræs.

Skiundertøj

Det er alment kendt i fodboldkredse, at skiundertøj er helt essentielt i vintersæsonen. Særligt hvis du spiller på et højere niveau, hvor noget af træningen foregår med taktiske instrukser, er det vigtigt at kunne holde sig varm. Det lange undertøj gør, at du ikke behøver have så mange store trøjer og jakker på, når du er ude på banerne. Det er altid godt at klæde sig på i lag, og her er skiundertøjet helt perfekt. Sørg for at købe noget ordentligt skiundertøj, der er svedtransporterende.

Køb vintertøjet til Singles Day

Har du endnu ikke fået købt tøjet til vintersæsonen? Så kan du gøre dig nogle rigtig store besparelser på Singles Day d. 11/11 hos singlesdaydanmark.dk. Det er godt at få styr på påklædningen og støvlerne i god tid, så du ikke udsætter dig selv for unødig kulde. Her nedsætter mange sportsforretninger dele af sortimentet, og her der ofte både fodboldstøvler, huer, vanter og skiundertøj. Singles Day bliver i stor grad afholdt af de danske netbutikker, men flere fysiske butikker er ved at komme med på vognen. Singles Day er en af de største handelsdage globalt, der altså nu er ved at komme til Danmark. Det er ikke kun på fodboldudstyr, du kan lave store besparelser. Det kan du også gøre på elektronik, tøj og meget mere.