Sådan kan du sørge for, at der kommer en julefrokost på benene

Arbejder du på kontor, og er du nervøs for, om der ikke kommer en julefrokost i år? Der er rigtig mange, der synes, at julefrokoster er nogle af de fedeste fester. Det er bare som om, man giver den lidt mere gas, når man er til en julefrokost. Det kan være, du har det lidt på samme måde. Hvis det er tilfældet, så kan du læse med i denne artikel og finde inspiration til, hvordan du kan sørge for, at der kommer julefrokost i år.

 

Tal det op

Hvis du skal have folk med på idéen, så er det også en meget god idé, hvis du virkelig sørger for at tale det op. Tænk over, hvorfor du gerne selv vil have en julefrokost og forsøg så at præsentere disse argumenter for dine kollegaer. Det kan være, du kan overtale nogle af dem. Du kan også gøre det på en sjov måde og give hele holdet julemandskostumer. Så har de nok svært ved at sige nej.

 

Foreslå sjove lege

Du kan også altid forsøge at lokke folk mod en julefrokost ved at præsentere forskellige lege, du tænker kan være til det. Det er klart, at man skal spille pakkespil, men der findes mange andre spil, du kan tage med. Hvis du finder på en leg med kostumer, så kan du altid finde inspiration hos kostumeguiden. Held og lykke med julefrokosten!

 

Print invitationer og påmindelser

Du kan altid bruge printeren på kontoret, når du skal minde folk om noget. Folk ser ting mere, hvis de er printede ud, frem for hvis der er på computeren. Man er vant til at se alting på computeren, og derfor kan det godt være en god (og sjov!) idé, hvis du i stedet for printer invitationerne ud. Du kan også sætte små påmindelser på op kontoret.