Ufaglært arbejde med en god løn

Har du ikke nogen uddannelse, men stadig ambitioner om at tjene gode penge? Så er der heldigvis en masse muligheder åbne for dig stadigvæk. Der findes nemlig en masse ufaglærte stillinger, hvor du sagtens kan komme til at tjene en sum penge, såfremt du er villig til at lære noget nyt og arbejde hårdt for det! Her er et par stillinger, hvor du kan komme til at tjene gode penge!

Assurandør

Som assurandør er du ude i marken for at sælge forsikringer til henholdsvis private og erhverv. Der kræves ingen formel uddannelse for at kalde sig selv assurandør, så hvis du kan overbevise forsikringsselskabet om at du er god til at sælge, så kan du blive hyret til at sælge forsikringer. En assurandør kan komme op og tjene rigtig gode penge, da lønmodellen typisk er provisions baseret med en lav grundløn. Hvis du således er god til at sælge dit produkt, så er det jo næsten kun din tid der begrænser din indtægt.

Telefonsælger

Urgh! Hvem har ikke prøvet at blive ringet op af sådan en stædig telefonsælger, der bare ikke vil GIVE op. Hvis man kan holde is i maven, så kan man som telefonsælger komme til at tjene rigtig mange penge, da man ikke som en assurandør er begrænset af at skulle ud i marken. Ligeledes kan en telefonsælger typisk sælge mange forskellige typer produkter, hvor du måske har nemmere ved at sælge en type frem for en anden. Noget af det der sælges allermest over telefonen er bl.a. mobilabonnementer. Grunden til dette er at prisen for et solgt abonnement er ret høj, så der bliver selvfølgelig brugt meget tid på at sælge disse løsninger. Det handler i bund og grund om at være god til at sælge et produkt uanset om det er et mobilabonnement eller en avis. Klik her for at se en oversigt over mobilabonnementer du evt. kan komme til at sælge.

Der er flere jobs derude, hvor du kan tjene gode penge uden at have en formel uddannelse. De typiske træk ved er dog at man sandsynligvis bør have en vis flair for at sælge. Kender du til et godt ufaglært job, hvor man kan tjene gode penge? Skriv herunder!