Sofaen – dit TVs bedste ven

Man kan dårligt forestille sig et fjernsynshjørne uden en sofa. Sofa og TV er det ultimative faste par i din indretning af dagligstuen. Faktisk er hele indretningen bygget op omkring disse to makkere. De skal selvfølgelig have den bedste placering – før alle de andre møbler i stuen. Først, når de TV og den tilhørende sofa er placeret, kan resten af møblementet fordeles. De er som din stues hjerte. Det er i sofaen foran TV’et, at du slapper af efter en lang, hård arbejdsdag. Det er her, du og familien hygger jer sammen ved at se de fede familieprogrammer, mens I gumler slik, is og kager – og er sammen om en fælles TV-oplevelse. Din sofa er indbegrebet af hygge og tryghed. Derfor skal den kunne rumme alle husstandens medlemmer, og den skal favne jer alle sammen, når I har brug for at samles og hygge jer trygt og godt. Vælg en sofa, der er stor nok til alle.

Sofaen er stuens hjerte

En sofa forbindes både med noget praktisk og noget følelsesmæssigt. En sofa er samlende og indbegrebet af hygge. Når der rigtig skal hygges i familien, så samles vi i sofaen og er sammen om at se et program eller en film, som alle i familien kan se sammen. Det er sofaens vigtigste opgave. Men det betyder jo ikke, at det er helt ligegyldigt, hvordan sofaen ser ud. Da den har en så central betydning for hjemmets beboere, og dens placering kommer i aller første række, så er det vigtigt at vælge en sofa, der dels passer til familiens behov og størrelse, og at den stilmæssigt og materialemæssigt passer ind i resten af stuens indretning. tænk sofaen ind i dit design når du indretter din stue. På den måde kombinerer du det stilmæssige med det praktiske. Skal jeres sofa være det helt store flagskib af en flyder, der kan rumme alle sammen foran fjernsynet, eller går din smag i en helt anden retning? Uanset hvad, så skal du vælge din sofa med omhu.

Vælg en sofa af god kvalitet

Du tilbringer virkelig mange timer i din sofa. Derfor er det en god investering at anskaffe sig en af en god kvalitet. Det gælder både det materiale, som sofaen er lavet af og selve siddekomforten. gode sofaer forbedre din oplevelse når du sidder der foran TV-skærmen. En god sofa holder længere, bliver ved med at se godt ud og har så god siddekomfort, at den er behagelig at sidde i – også når du sidder i den en hel aften. Den skal også gerne kunne holde til at blive ligget i, for det er der mange, der foretrækker, når det skal være rigtig hyggeligt. Din sofa skal være så behagelig at sidde eller ligge i, at du glemmer at tænke på den. Det kan derfor godt betale sig på den lange bane at investere i en af en rigtig god kvalitet. Giv gerne lidt ekstra for den, så den bliver ved med at holde faconen og udseendet.